The perfect partner to your next project

Kontakt Kvik Erhverv.

Siden grundlæggelsen i 1983 har vi været en pålidelig samarbejdspartner for erhvervskunder, som nægter at gå på kompromis med service, kvalitet, pris og design. Vi tilbyder førsteklasses service og design med mere end 175 butikker i 10 lande. Du samarbejder med en butik i dit lokale område, og du får din egen kontaktperson i butikken, som kender både dig og dit projekt og er med jer hele vejen fra start til slut. Vi kan hjælpe dig med alt fra renovering af enfamiliehuse til opførelse af et lejlighedskompleks med 120 boliger eller renovering af både bad og køkken i en hel boligblok.

Vi er både fleksible og servicemindede. Og vi kan hurtigt levere de kvalitetskøkkener, dine kunder efterspørger. Fire ud af fem kunder ville vælge os som samarbejdspartner igen.

wkælwaldwalkdwa

Test

Kvik leverer altid høj kvalitet til tiden.

— Jørn Petter Tangen
Familiehus AS

Hvad kan du forvente af os?

Hvis du vælger os som samarbejdspartner for dit næste store projekt, får du din egen kontaktperson i en Kvik butik tæt på projektet og direkte adgang til de køkkenløsninger, som butikken har på lager, samt ugentlige leverancer. Læs mere i det følgende.