00

days

00

hours

00

minutes

00

seconds

Book a meeting before the offer expires

Hvad koster et nyt badeværelse?

Et lækkert badeværelse er noget, rigtig mange drømmer om. Dit eget rum, der skaber velvære og imødekommer alle dine ønsker og behov. Og som afspejler din stil og dine præferencer ned til mindste detalje. Men hvad koster det at få et nyt badeværelse, og hvilke forhold spiller ind på den endelige pris? Det afhænger af dit udgangspunkt, dine behov og ja – dine drømme!

Start med en plan

”Hvad bør jeg overveje, før jeg går i gang med at bygge mit nye badeværelse, og hvor meget koster det?”

Det er spørgsmål, som de fleste stiller, når de tager hul på det projekt, som det er at få nyt bad. Uanset om opgaven er et helt nyt badeværelse eller renovering af et eksisterende rum, kan det virke uoverskueligt, og der er altid mange faktorer, man skal tage højde for. Derfor er det essentielt at starte med at lægge en plan for projektet. Planen skal give dig et overblik over, hvad der skal laves hvornår og af hvem, samt hvilke udgifter der er forbundet med de enkelte dele.

Vigtige overvejelser i planlægningsfasen

Første og vigtigste punkt på agendaen er at definere dine behov. Dernæst kan du begynde at undersøge, hvordan dit nye badeværelse bedst imødekommer dem. Overvej f.eks. spørgsmål som:

  • Hvor mange skal bruge badeværelset – og er det både børn og voksne?
  • Hvor meget opbevaringsplads har du brug for? 
  • Skal der lægges nyt gulv, og skal det være med gulvvarme?
  • Skal du have fliser på væggene, og i så fald hvilken type?
  • Er én håndvask tilstrækkelig, eller har du brug for en dobbeltvask? 
  • Vil du have badekar, eller kan du klare dig med en brusekabine eller bruseniche?

 

Plan your way to a bathroom makeover

PRATO grey

12 345,-

Hvor stort er badeværelset? Og skal det være større?

Det giver sig selv, at jo mere omfattende ombygning, des mere vil projektet komme til at koste. Badeværelset er som regel det rum i hjemmet med den dyreste kvadratmeterpris, og det er vigtigt at tage stilling til, hvor stor en del af dit budget der skal gå til ombygning.

Start med at måle dit badeværelse op for at finde ud af, hvor meget plads du har at arbejde med. Har du plads nok, eller skal rummet udvides ved at ændre på husets ruminddeling? Det er altid lækkert med mere plads, men omkostningerne løber hurtigt op, hvis du har behov for at gøre dit badeværelse større, særligt hvis du skal vælte bærende vægge. Overvej derfor dine behov – og dit budget – nøje, inden du kommer for langt med drømmeindretningen.

VEDA white

12 345,-

Gode råd, når du skal købe nyt bad

-- hvordan får du drømmen til at matche budgettet?

Bygger du helt nyt badeværelse, f.eks. i en tilbygning, er det ikke urealistisk at ende på en kvadratmeterpris på 25.000-30.000 kr. Et badeværelse på fem kvadratmeter kan altså koste omkring 125.000-150.000 kr. Det kan selvfølgelig gøres både dyrere og billigere, igen afhængigt af behov og ønsker – og de valg, du træffer undervejs.

PAVIA white

12 345,-

-- renovering eller opgradering?

Er der tale om en renovering eller opgradering af et eksisterende bad, hvor der er styr på afløb, vandinstallationer og varme, kan du få nyt badeværelse for et noget lavere budget. Så er det valg af fliser, armatur, sanitet og badeværelsesmøbler, der har størst betydning for den samlede pris, kombineret med arbejdsløn til håndværkere. Også her kan priserne variere meget.

Hos Kvik behøver et nyt badeværelse ikke koste en formue

Hos Kvik er vi eksperter i at realisere dine drømme om et fedt badeværelse inden for dit budget – uanset om du skal bygge nyt, renovere eller blot opgradere det, du har i forvejen.

Vi tilbyder lækre badeværelsesmøbler i stilrent dansk design, fremstillet i rengøringsvenlige og slidstærke materialer, der holder i mange år. De fleste af vores skabe har integreret vask og giver dig masser af opbevaringsplads til alt det praktiske. Perfekt både til det nye bad og til det ældre badeværelse, som trænger til et løft i forhold til design og funktionalitet.

Vi kan også hjælpe dig med at designe nyt badeværelse fra A-Z og har et stort sortiment af sanitet, armaturer, spejle, belysning og andet tilbehør.

Et lille udvalg af vores badeværelsesdesign

Se alle vores badeværelsesdesign